Skip to main content

Ansigstsbehandling

Book en tid nuGiv som gavekort

AnsigtsbehandlingDu fortjener det..

Kr. 725,00

45 min.
  • Massage af nakke
  • Massage af skuldre
  • Dybde rens m. masker
  • Massage af ansigt
  • Effektive masker
  • Øjencreme
  • Ansigtscreme
  • Vejledning
Book en tid nu

Lækker ansigts behandling

Hos Salt Touch får du en skøn ansigtsbehandling, hvor du får massage af nakke og skuldre med ved samme lejlighed.

Huden renses

Dit ansigt renses, dybde renses med skønne masker og rense produkter. Ansigtet masseres med skønne produkter, der sætter gang i blodomløbet

Skønne produkter

Hos Salt Touch anvendes skønne dødehavsprodukter, der er veganske og naturligt fremstillet, med blide dufte.

Fornyet og frisk

Ansigtsbehandlingen giver dit udseende et fornyet og friskere look, når snavs og urenheder fjernes.

Vejledning om hudpleje

Ønsker du vejledning om din hudpleje, er det blot at spørge. Du vil kunne opnå rabat på anvendte produkter ved køb på dagen for din behandling

Anmeldelser

“Jeg var med min kæreste til par massage. Jeg gik ud 10 kg lettere, og manden var helt afslappet og lettet. Har været en super oplevelse, og kan varmt anbefale. Tusind tak Berit, vi ses helt sikkert igen.”

Michelle Amorsen Shields
Randers

Meget mere end ansigtsmassage

En ansigtsmassage hos Salt Touch er ikke kun massage i ansigtet. Den starter med en dybdegående massage af nakke, skuldre, hals og hovedbund, som efterlader dig med følelsen af total afslapning, inden vi påbegynder ansigtsmassagen. Det er en vidunderlig og givende behandling, som sikrer, at du har ro i krop og sjæl, når behandlingen er færdig.

Ansigtsmassagen er, ud over at være beroligende under selve behandlingen, også med til at skabe en vedvarende effekt af dit ansigts udtryk, og følelsen du efterlades med i kroppen. Din hud er nemlig renset rigtig godt ud for ophobede affaldsstoffer – det giver huden et friskt pust og udglatter fine linjer, som forynger dit ansigtsudseende. Ansigtsmassagen vil efterlade dig med en følelse af velvære og harmoni i kroppen – og det er den følelse, vi gerne vil skabe for alle vores gæster.

Prøv “Dødehavet” inden ansigtsmassage

Er din krop særligt anspændt, anbefaler vi dig at prøve vores saltvandsbad “Dødehavet”, inden din ansigtsmassage går i gang. Tag dit badetøj med og hop i “Dødehavet” med saltvand, der er opvarmet til ca. 40 grader.

Badet er en god start forud for enhver wellness-behandling, da “Dødehavet” efterlader din krop og porer åbne og mere modtagelige over for den behandling, du skal igennem. Efter en tur i “Dødehavet” vil vi starte ansigts massagen med lækre produkter og olier, som sikrer dig den bedste oplevelse og den blødeste hud.

Uanset hvilken behandling, du bestiller hos Salt Touch, er det vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, og at omgivelserne giver dig ro. Prøv vores ansigts massage af 45 minutters varighed til kun 725,-.