Skip to main content

Saltcenter kur

Kr. 2895

180 min.
  • Rygmassage
  • Lækker Bodyscrub
  • Mudder indpakning
  • Varme bade
  • Samvær f. 2
  • Skøn parbehandling
Book en tid nu

Saltcenter kur – tid til at være kærester

Saltcenter kuren, er =  tid til se på sin elskede og samtidig gøre noget godt for velværen.

“Det døde hav”

Saltcenter kuren indledes med tid til at bade i “Det døde hav”, hvor kroppen varmes godt igennem af det varme vand. Vandet er cirka 38 grader varmt og et salt  indhold på 25-30%, så man slapper af i vandskorpen og flyder ovenpå!

Massage

Behandlingen starter med en dejlig ryg massage til hver af Jer.

Saltscrup

Sammen hygger I jer med saltpeeling , som I giver hinanden efter kort instruktion. Saltscrupen er sydesalt blandet med dejlig aroma olie.

Helkropsmudder indpakning

Som afslutning, bliver i på samme tid, pakket ind i Dødehavsmudder. Mens I nyder mudderets virkning på kroppen, får I ansigtsmassage, med ansigtsmaske, samt hovedbunds massage og hårkur.

Slap af

Efter kuren får I serveret, frisk frugt og vand.

Kuren har en varighed af cirka 180 min. incl. badet.

Medbring badetøj og 1 håndklæde.

 

Anmeldelser

“Jeg var med min kæreste til par massage. Jeg gik ud 10 kg lettere, og manden var helt afslappet og lettet. Har været en super oplevelse, og kan varmt anbefale. Tusind tak Berit, vi ses helt sikkert igen.”

Michelle Amorsen Shields
Randers

Meget mere end ansigtsmassage

En ansigtsmassage hos Salt Touch er ikke kun massage i ansigtet. Den starter med en dybdegående massage af nakke, skuldre, hals og hovedbund, som efterlader dig med følelsen af total afslapning, inden vi påbegynder ansigtsmassagen. Det er en vidunderlig og givende behandling, som sikrer, at du har ro i krop og sjæl, når behandlingen er færdig.

Ansigtsmassagen er, ud over at være beroligende under selve behandlingen, også med til at skabe en vedvarende effekt af dit ansigts udtryk, og følelsen du efterlades med i kroppen. Din hud er nemlig renset rigtig godt ud for ophobede affaldsstoffer – det giver huden et friskt pust og udglatter fine linjer, som forynger dit ansigtsudseende. Ansigtsmassagen vil efterlade dig med en følelse af velvære og harmoni i kroppen – og det er den følelse, vi gerne vil skabe for alle vores gæster.

Prøv “Dødehavet” inden ansigtsmassage

Er din krop særligt anspændt, anbefaler vi dig at prøve vores saltvandsbad “Dødehavet”, inden din ansigtsmassage går i gang. Tag dit badetøj med og hop i “Dødehavet” med saltvand, der er opvarmet til ca. 40 grader.

Badet er en god start forud for enhver wellness-behandling, da “Dødehavet” efterlader din krop og porer åbne og mere modtagelige over for den behandling, du skal igennem. Efter en tur i “Dødehavet” vil vi starte ansigts massagen med lækre produkter og olier, som sikrer dig den bedste oplevelse og den blødeste hud.

Uanset hvilken behandling, du bestiller hos Salt Touch, er det vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, og at omgivelserne giver dig ro. Prøv vores ansigts massage af 45 minutters varighed til kun 725,-.