Skip to main content

Saltpeeling og mudder indpakning

Book en tid nuGiv som gavekort

Body Peeling

Kr. 725,00

30 min.
  • Full body peeling
  • Duft efter eget valg
  • Bad i “Dødehavet”
  • Få resten med hjem
Book en tid nu

Bodyscrub og body peeling

Hos Salt Touch tilbyder vi dig en lækker, eksklusiv og ikke mindst velværende bodyscrub og body peeling, der giver dig en silkeblød hud samt en dejlig følelse i krop og sjæl.

Bodyscrub

Med Bodyscrub får du godt gang i blod cirkulationen, der gør at din krop renser ud. Udover udrensning af kroppens indre, får du også en smuk og glat hud.

Body peeling

Med Bodyscrub/Bodypeeling opnår du en blød og lækker hud. Hos Salt Touch behandles hele kroppen under hensyntagen til dine behov.

Vedligeholder din hud

Bodyscrub og Body peeling blødgør, udglatter og opfrisker din hud. Med behandlingen fjernes urenheder og døde hudceller. Behandlingen stimulerer cellefornyelsen, når døde hudceller fjernes.

Skøn, selvforkælelse

Du får en behandling, der både er selvforkælese, dejlig forskønnelse, som samtidig afhjælper problemområder, der kan virker irriterende både for dig selv og for kroppen.

Frisk og Velplejet

Når du forkæler din krop får du en lækker følelse af velplejethed. Når du giver dig tid til at mærke kroppen på denne måde opnår du også en bedre grounding. Du får et friskt, velplejet og sundt udseende, med dejlig energi.

Mudder indpakning

Kr. 750,00

60 min.
  • Dødehavs mudder
  • Detoxserende
  • Helende
  • Opstrammende
Book en tid nu

Mudderindpakning

Mudderindpakning med Dødehavs mudder anbefales til alle, men i sær til dig der har hudproblemer som psoriasis eller anden eksem sygdom.

Ømme og hævede led

Mudder indpakning kan med fordel også anvendes mod ømme og hævede led.

Udrensning og opstramning

Mudderindpakning med mudder fra Dødehavet virker udrensende og opstrammende.

Saltpeeling

Sammen med denne behandling med mudder til hele kroppen, kan anbefales Saltpeeling, der renser huden før indpakning.

Hvile

Når du er pakket ind i mudder og ligger godt på briksen, tilbydes du ansigtsmaske. Hele behandlingen varer omkring en time. Ønsker du at bade i Saltvandspoolen, kan du gøre det før Mudderindpakningen.

Kuren har en varighed af cirka 60 min.

Medbring badetøj og 1 håndklæde.

Anmeldelser

“Et skønt sted og dejlig massage man får. Fuldt ud tilfreds og valuta for pengene. Kan kun varmt anbefale dette sted.”

Jette Damm
Øster Hurup

Bodyscrub og peeling hos Salt Touch

Inden vi påbegynder behandlingen med bodyscrub og body peeling hos Salt Touch, kan du, hvis du har lyst, starte med et bad i ”Dødehavet”. Saltvandet i ”Dødehavet” er ca. 40 grader varmt, og vil derfor åbne op for porerne i din hud og på din krop, hvilket gør huden helt klar til behandlingen. Hvis du vælger at starte behandlingen sådan, sikre det dig også den bedste behandling samt det bedste, vedvarende resultat.

Efter du har taget et bad i ”Dødehavet”, hvis dette var dit ønske, får du en skøn peelings-massage på hele kroppen med et lækkert peelings produkt. Blandt vores mange muligheder og produkter vælger du selv fra hylden hvilken duft, du elsker mest. Når du har valgt, og vi er færdige med behandlingen, får du resten af produktet med hjem! Dermed har du mulighed for, når du kommer hjem og i dagene efter behandlingen, at vedligeholde resultatet og skabe velvære hjemme ved dig selv.

Denne behandling med bodyscrub og body peeling har en varighed af 30 minutter. Prisen er 725,- pr. person, og som altid er bad i det lækre, salte ”Dødehav” inkluderet.

Medbring badetøj og 1 håndklæde.

Salt scrub i Mariagerfjord

Med hovedsæde i Mariager har vi kunder fra store dele af Jylland. Vi elsker at være omgivelserne for din wellness oplevelse, og vi gør altid vores for, at din behandling og din velvære er i centrum. Vi er uddannet fagpersonale, og derfor er vores salt scrub, kropspeeling, body peeling og bodyscrub (kært barn har mange navne) altid gennemtænkt og udviklet præcist efter dine behov og ønsker med behandlingen. Som altid er vores omdrejningspunkt og udgangspunkt din oplevelse med behandlingen.

Dødehavet

Vi er meget stolte af vores lækre, salte ”Dødehav”, hvor du kan tilbringe tiden i rolige omgivelser med dig selv, din kæreste eller dejlige venner. Da vi selv elsker dette salte bad, tilbyder vi altid vores gæster, hvis de medbringer badetøj, når de besøger os, at de kan tage et bad i ”Dødehavet”. Ligegyldigt hvilken behandling du har bestilt tid til, vil du ikke tage skade af en tur i badet. Vi tager blot en snak om, hvad enten det er bedst før eller efter behandlingen, eller om du blot skal vente 5-10 minutter efter behandlingen. Vi vil nemlig gerne sikre dig, at du både får mest muligt ud af din behandling og samtidig også oplever det salte ”Dødehav”.

Vi glæder os til at byde dig og jer velkommen!