Skip to main content

"Hej Berit og tusind tak for sidst virkelig en oplevelse min kæreste og jeg glæder os til at prøve igen du er virkelig en dejlig person som er indbegrebet af god service og wellness og du har været med til at gøre vores weekend helt speciel tusind tak" "Vi ses helt sikkert igen"

Annette Hedemann EriksenHadsund

Hvad er wellness massage?

Wellness massage er massage med fokus på velvære og ikke på skader eller gener – wellness massage er for alle, der ønsker at hjælpe sig selv mod et bedre liv og samtidig elsker at forkæle sig selv med wellness og velvære.

Massage hos Salt Touch

Er din dag fyldt med hårdt fysisk arbejde? Sidder du hele dagen på en hård kontorstol? Bruger du meget af din fritid på at dyrke motion? Eller vil du gerne bare slippe for at have ondt både her og der?

Vores massører starter altid behandlingen ud med en snak om, hvilken forventning du har til massagen; kropsmassage, rygmassage, sportsmassage, wellness massage, hvilke problemområder du har, samt om du har tidligere skader, massøren skal tage højde for under selve behandlingen.

Massørerne hos Salt Touch sørger altid for, at den massage-behandling du vælger, matcher dine behov og ønsker for resultatet. Hvad enten du ønsker at massage-behandlingen skal forløbe over flere gange eller blot én enkelt gang, er massørens mål at frigøre dig for smerter og give dig en lettende, behagelig oplevelse af massagen.

Massage for alle

Ønsker du massage hos Salt Touch, fungerer behandlingen hos vores massører som en dybdegående, fysiurgisk massage, der blandt andet sætter fokus på punkt massage.

Punkt massage kan gøre ondt, men virkningen taler for sig selv og vil fungere for både dig og massøren, da denne massage-behandling rammer dine problemområder meget præcist og hjælper dig af med smerten meget effektivt.

Kropsmassage

En fuld kropsmassage til både mænd og kvinder kan reducere stress og muskelspændinger og virke beroligende for dig, der modtager kropsmassagen.

Vores massører er dygtige fagfolk og kan efter dine ønsker og behov give dig en kropsmassage, der skaber resultater, og giver dig en afslappet kropsholdning og mindre smerte i hele kroppen. Kropsmassage er selvforkælelse for hele kroppen og samtidig lindrende for både kroppen og sindet.

Rygmassage

Vores massører hos Salt Touch oplever ofte, at de fleste smerter og muskelspændinger sidder i ryggen og skaber både voldsomme ryg- og nakkesmerter.

Hos Salt Touch tilbyder vores massører derfor også rygmassage, der sætter ryggen i fokus og koncentrerer sig om de infiltrationer, muskelspændinger, belastningsskaber og smerter, du har i ryggen, og som en rygmassage kan afhjælpe dig med. Inden rygmassagen påbegyndes, tager vores massør en snak med dig om, hvor dine smerter starter og hvordan de påvirker din dagligdag.

En rygmassage kan sikre dig en lettere hverdag med fri bevægelse og ingen nakkesmerter, hverken på arbejdet eller når du leger med børnene.

Har du brug for mere end en omgang rygmassage, kan du blot tage en snak med vores massører, og de vil tilrette rygmassagen efter dette.

For krop og sjæl

Book en wellnessbehandling

Book en tid nu

Sportsmassage

Dyrker du sport, der kan forårsage en øm og træt krop, tilbyder vi hos Salt Touch en speciel sportsmassage, der kan give dig overbevisende resultater.

Så har du brug for en effektiv massage, skal du vælge en sportsmassage. Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Hvis du for eksempel har affaldsstofophobninger i benene efter løb, eller myoser i skuldre og nakke, er sportsmassage det rette valg.

Når vi hos Salt Touch kombinerer vores sportsmassage med den fysiurgiske massage, vil du opleve en massage, der løsner op og virker yderst effektivt. Med vores sportsmassage kan vi både hjælpe almindelig sportsudøvere samt elitesportsfolk, da vi tilpasser massagen til dig, så du får det bedste ud af den.

Til alle massage-behandlinger vil vores massører anvende skønne olier, der både er virksomme, gode og behagelige for din hus. Alle massager afsluttes desuden med afspænding omkring nakke, hovedbund og ansigt, da vi af erfaring ved, at der ved disse punkter kan forekomme ømme myoser.

Massage Nordjylland

Med hovedsæde i Mariager kan Salt Touch tilbyde massage i Hobro samt massage i Nordjylland. Med massører i Hobro og massører i Nordjylland kan vi tilbyde massage-behandling til alle efter egne behov og ønsker samt forudsætninger med behandlingen og resultaterne. Hvis du har hold i ryggen, lider af spændingshovedpine eller blot ønsker at forkæle dig selv med massage kan massage i Hobro og massage i Nordjylland hos Salt Touch give dig langvarige resultater efter blot en eller flere behandlinger.

Massage ydelser

Hos Salt Touch tilbyder vi både massage på 30 min., 45 min., 60 min., og 90 min. Inden du bestiller tid og inden behandlingen påbegyndes aftaler vi med dig, efter dine ønsker og behov, hvilken behandling, der vil afhjælpe dit problem, samt hvilken tid der påkræves for resultaterne. Hvad enten du vælger en massage på 30 min., 45 min., 60 min., eller 90 min., vil vores massører sørge for at oplevelsen af behandlingen bliver afslappende og beroligende for både din krop og dit sind.