Skip to main content

Regressionsterapi - Sjælerejse

Book en tid nu

2 timer

Kr. 1500

3 timer
 • Skytsånds kontakt
 • Tidligere liv
 • Livet mellem livene
Book en tid nu

Regressionsterapeut

Mit navn er Berit Rosenberg, jeg er uddannet regressionsterapeut, ved Helle Odder.
Hun har udviklet et koncept, som gør det muligt at rejse til tidligere liv eller sjæle livet, på en let og enkel måde. Hun er kendt fra tv programmet ”det mystiske Danmark” sendt på TV2 i 2016.

Jeg har i mange år interesseret mig for livet før livet her på jorden og tidligere liv. Og også rejst flere gange til tideligere liv, hvor jeg har fået beskeder og viden med til det her liv.

Udover regressionsterapeut er jeg healer og clairvoyant og kan en del med krystaller og andre naturting.

Hva’ er regressions terapi?

Det er rejsen tilbage –  tilbage til tideligere liv, tilbage til tideligere nu liv eller tilbage til sjælelivet, alt sammen også kaldet sjælerejser!

Hvorfor tage på sjælerejse?

Regressions terapi hjælper effektivt mod Stress, Uligevægt, Uhensigts mæssige mønstre og mange andre ting og afhjælper mentale blokeringer. Regressionsterapi giver øjeblikkelig ro og tryghed i livet.

Hvordan kommer man dertil?

Alle som vil på sjælerejse, skal ha’ kontakt til deres skytsengel, så er det skytsenglen der leder rejsen og giver informationer, til dig.

Hvem kommer med oplysningerne undervejs på sjælerejsen?

Klienten besidder alle oplysninger om sine egne tideligere liv, da det jo er klienten selv der har haft oplevelsen.

Hvordan kommer man i forbindelse med sin skytsånd?

Det gør klienten gennem samtale og afspænding.

Er det hypnose?

Nej det er ikke hypnose!
Under regressionsterapi, er klienten på et bevidsthedsniveau, der svarer til meditation, eller det sted man er lige inden man falder i søvn. På det niveau kan klienten se, føle, dufte, hører som i det oprindelige øjeblik, hvor situationen fandt sted!

Klarsyn hos Salt Touch

Klarsyn er et udpluk af clairvoyance, hvilket du også kan opleve som alternativ behandling hos Salt Touch. Clairvoyance handler om 3 overordnede processer; klarsyn, klarfølelse og klarhørelse.

Vi går i dybden med klarsyn, der er den visuelle indsigt i den åndelige og spirituelle verden. Klarsyn er den psykiske evne, der giver behandleren og den clairvoyante, der har de synske evner og udfører klarsynet, evnen til at se billeder, hændelser eller personer for sit indre blik.

Et klarsyn er mere konkret evnen til at se en ånd eller et billede – som ånden selv vælger at vise. Når du vælger denne alternative behandling med en klarsynet, ser behandleren billeder for sit indre med sit 3. øje.

Nogle clairvoyante ser billederne direkte, hvor en person eller aura, som ikke er tilstede sammen med dig fysisk, fremtræder. Med et klarsyn og denne type behandling hos Salt Touch hjælper den clairvoyante dig ved at formilde beskeder og budskaber fra den åndelige verden. Du får dermed spirituel rådgivning, hvis du ønsker indsigt eller føler dig fastkørt i en eller flere bestemte problemstillinger.

Klarsyn og synske evner

Når du ønsker et klarsyn hos Salt Touch, kan vi give dig svar på spørgsmål og problematikker, der fylder i dit hoved og i dit liv. Hvad enten du har brug for rådgivning eller sparring i forhold til dit kærlighedsliv, arbejdsliv eller private liv med familien, kan vi med et klarsyn hos Salt Touch give dig svar og ro i sindet. Jo mere specifikt dit spørgsmål er, jo mere konkret et svar kan vi give dig. Du kan stille spørgsmål om alle de temaer og punkter, der berører dig i dit liv, og du vil derefter får et afklarende svar fra den åndelige verden.

Du får hjælp til at finde forståelse for sammenhæng og situationer. Du vil føle dig opløftet, fordi du har fået nyt håb for fremtiden, og vægten på dine skuldre vil blive løftet.

Hos Salt Touch glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor og hjælpe dig vider

Belyse dine problematikker med et klarsyn

Med klarsyn som alternativ behandling hos Salt Touch kan vi besvare nogle af de spørgsmål, der fylder meget i dit hoved. Går du for eksempel med nogle bekymringer omkring et bestemt tema i dit liv, eller mangler du svar på nogle spørgsmål? Hos Salt Touch oplever vi ofte, at det kan være svært at besvare og finde svare på problematikker på egen hånd, fordi dine forvirringer og følelser, du ikke kan se imellem fingre med, står i vejen.

Med en synsk clairvoyant og et klarsyn får du belyst dine problematikker fra en anden vinkel, da den clairvoyante ser dig som person og giver dig de åndelige svar på dit spørgsmål. Du vil få spirituel sparring gennem et spirituelt klarsyn, fordi din behandler med synske evner giver dig mulighed for at vende dine problematikker med åndeverdenen, og høre hvad dine åndelige guider og skytsengle råder dig til.

Det kan lyde forvirrende og være svært at sætte sig ind i, men dine åndelige guider ser andre sider af dig, som du ikke selv kan. Du får derfor mulighed for at udvikle dig selv og udleve dit fulde potentiale – på grund af klarsyn og åndelige guider.

Gavekort

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Køb gavekort

Webshop

 • Spar 12%
 • Spar 12%
 • Spar 12%
 • Spar 33%

  Et afbræk for to

  995,00 kr.