Skip to main content

Healingmassage

Book en tid nu

90 min

Kr. 1095,00

90 min.
  • Godt for krop og sjæl
Book en tid nu

60 min

Kr. 725,00

60 min.
  • Godt for krop og sjæl
Book en tid nu

Healingmassage for både krop og sjæl

Har du oplevelsen af at din krop er tung, og mangler du energi til dagligdagens både store og små gøremål?
Går du og har ondt både her og der i hele kroppen?
Kan du ikke sætte ord på eller en finger på, hvad der er galt – men du er bare klar over, at der er noget galt, og der er noget, der ikke er, som det skal være?
Har du fysiske symptomer, som ikke kan forklares, men som heller ikke vil gå væk eller forsvinde?
Føler du til tider, at du er ved at blive ”kvalt”?

Alle disse symptomer kan være meget svære at erkende og give svar på.
Det kan være symptomer vi kun oplever engang imellem – måske er der endda bestemte situationer, der frembringer eller fremprovokerer dem.

Ligegyldigt hvilke symptomer du har – om de er store eller små – kan vi hos Salt Touch hjælpe dig videre i livet med en afslappende og rensende healingsmassage, der er god for både krop og sjæl.

Healing med massage

En healingsmassage hvor du både får en behandling med healing og massage er som nævnt både god for krop og sjæl.
En tung krop der mangler energi kan nemlig give ondt i kroppen og muskelspændinger, du gennem terapi nemmere slipper af med.
Så har du ondt i benene, skæv ryg, ømme muskler, hold i lænden, muskelsmerter, smerter i lænden, iskiassmerter, myoser, rygsmerter, ondt i lænden eller hold i nakken, kan det være et tegn på en tung og energiforladt krop, der trænger og har behov for en dejlig omgang healingsmassage og velvære.

Healingsmassage er kropsterapi, der løsner din krop og samtidig påvirker din sjæl og bringer ny energi ind i din krop.
Med ny energi vil ondt i kroppen, muskelspændinger, muskelsmerter og rygsmerter være fortid, og dermed vil almindelig massage være velvære, der i længden vedligeholder din nye energi, en sund krop og en frisk sjæl.

Healingmassage hos Salt Touch

Hos Salt Touch foregår healingsmassagen sådan, at vi først tager en snak omkring dine symptomer, så vi har styr på, hvor du mangler energi og hvilke resultater, vi skal frembringe med healingsmassagen.
Efter samtalen kommer du op og ligge på briksen, hvor din behandler begynder at massere og heale din krop. Ved denne massage og healing genskabes tabt energi for din krop og sjæl, og undervejs fjerner behandler små ubalancer i din krop.
Både under, gennem og efter behandlingen vil du føle dig afspændt og lettere i både krop og sjæl – hvilket er formålet med den alternative behandling.
Når du går fra behandlingen hos Salt Touch, vil du have mere energi, men det endelige resultat vil du mærke når dagligdagen igen begynder, og du har mere energi og overskud til hus, børn og meget andet.

En healingsmassage hos Salt Touch kan have en varighed af 90 eller 120 minutter, der koster henholdsvis 1095,- eller 1395,- pr. person. Denne behandling med massage og healing er lige som alle andre behandlinger hos Salt Touch også inkluderet et lækkert bad i det salte ”Dødehav” .
Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Gavekort

Køb gavekort til behandlinger eller til produkter i webshoppen til en du holder af.

Køb gavekort

Webshop

  • Spar 36%
  • Spar 38%
  • Spar 38%
  • Spar 38%