Skip to main content

Sydesalt Peeling

Kr. 725,00

30 min.
  • Full body peeling
  • Duft efter eget valg
  • Bad i “Dødehavet”
  • Få resten af bøtten med hjem
Book en tid nu

Bodyscrub og body peeling

Hos Salt Touch tilbyder vi dig en lækker, eksklusiv og ikke mindst velværende bodyscrub og body peeling, der giver dig en silkeblød hud samt en dejlig følelse i krop og sjæl. Ved denne behandling får du en bodyscrub og body peeling samt en massage. Med sådan en type behandling opnår du en blød og lækker hus med rene mineraler og skønne olier. Vi behandler hele kroppen og har specielt fokus på områder med tør eller uren hud. Når vores fokus er på disse områder, er det fordi, vi ved af erfaring, at det er netop disse områder, der kræver størst fokus, og som du har sværest ved at modarbejde der hjemme.

En bodyscrub og body peeling blødgør, udglatter og opfrisker din hud. Behandlingen afstøder derudover urenheder og stimulerer cellefornyelsen. Du får dermed en behandling, der både er selvforkælende, dejlig og skøn og samtidig afhjælper dig med problemområder, der kan virker irriterende både for dig selv og for kroppen.

Når du først har udsat din krop for den lækre følelse, du får ved salt scrubs og kropspeeling, vil du gentagne gange komme igen for at forkæle dig selv og din krop. Du får et friskt, velplejet og sundt udseende, og din hud efterlades blødere og med fornyet energi og glød.

Anmeldelser

“Et skønt sted og dejlig massage man får. Fuldt ud tilfreds og valuta for pengene. Kan kun varmt anbefale dette sted.”

Jette Damm
Øster Hurup

Bodyscrub og peeling hos Salt Touch

Inden vi påbegynder behandlingen med bodyscrub og body peeling hos Salt Touch, kan du, hvis du har lyst, starte med et bad i ”Dødehavet”. Saltvandet i ”Dødehavet” er ca. 40 grader varmt, og vil derfor åbne op for porerne i din hud og på din krop, hvilket gør huden helt klar til behandlingen. Hvis du vælger at starte behandlingen sådan, sikre det dig også den bedste behandling samt det bedste, vedvarende resultat.

Efter du har taget et bad i ”Dødehavet”, hvis dette var dit ønske, får du en skøn peelings-massage på hele kroppen med et lækkert peelings produkt. Blandt vores mange muligheder og produkter vælger du selv fra hylden hvilken duft, du elsker mest. Når du har valgt, og vi er færdige med behandlingen, får du resten af produktet med hjem! Dermed har du mulighed for, når du kommer hjem og i dagene efter behandlingen, at vedligeholde resultatet og skabe velvære hjemme ved dig selv.

Denne behandling med bodyscrub og body peeling har en varighed af 30 minutter. Prisen er 725,- pr. person, og som altid er bad i det lækre, salte ”Dødehav” inkluderet.

Medbring badetøj og 1 håndklæde.

Salt scrub i Mariagerfjord

Med hovedsæde i Mariager har vi kunder fra store dele af Jylland. Vi elsker at være omgivelserne for din wellness oplevelse, og vi gør altid vores for, at din behandling og din velvære er i centrum. Vi er uddannet fagpersonale, og derfor er vores salt scrub, kropspeeling, body peeling og bodyscrub (kært barn har mange navne) altid gennemtænkt og udviklet præcist efter dine behov og ønsker med behandlingen. Som altid er vores omdrejningspunkt og udgangspunkt din oplevelse med behandlingen.

Dødehavet

Vi er meget stolte af vores lækre, salte ”Dødehav”, hvor du kan tilbringe tiden i rolige omgivelser med dig selv, din kæreste eller dejlige venner. Da vi selv elsker dette salte bad, tilbyder vi altid vores gæster, hvis de medbringer badetøj, når de besøger os, at de kan tage et bad i ”Dødehavet”. Ligegyldigt hvilken behandling du har bestilt tid til, vil du ikke tage skade af en tur i badet. Vi tager blot en snak om, hvad enten det er bedst før eller efter behandlingen, eller om du blot skal vente 5-10 minutter efter behandlingen. Vi vil nemlig gerne sikre dig, at du både får mest muligt ud af din behandling og samtidig også oplever det salte ”Dødehav”.

Vi glæder os til at byde dig og jer velkommen!