Skip to main content

Mudder indpakning

Kr. 795,00

60 min.
  • Mudder indpakning med Dødehavs mudder
  • Detoxserende
  • Helende
  • Opstrammende
Book en tid nu

Mudderindpakning

Mudderindpakning med Dødehavs mudder anbefales til alle, men i sær til dig der har hudproblemer som psoriasis eller anden eksem sygdom.
Mudder indpakning kan med fordel også anvendes mod ømme og hævede led.
Mudderindpakning med mudder fra Dødehavet virker udrensende og opstrammende.
Sammen med denne behandling med mudder til hele kroppen, kan anbefales Saltpeeling, der renser og huden før indpakning.
Når du er pakket ind i mudder og ligger godt på briksen, tilbydes du ansigtsmaske.
Hele behandlingen varer omkring en time.
Ønsker du at bade i Saltvandspoolen, kan du gøre det før Mudderindpakningen.

Kuren har en varighed af cirka 60 min.

Medbring badetøj og 1 håndklæde.

 

Anmeldelser

“Jeg var med min kæreste til par massage. Jeg gik ud 10 kg lettere, og manden var helt afslappet og lettet. Har været en super oplevelse, og kan varmt anbefale. Tusind tak Berit, vi ses helt sikkert igen.”

Michelle Amorsen Shields
Randers

Meget mere end ansigtsmassage

En ansigtsmassage hos Salt Touch er ikke kun massage i ansigtet. Den starter med en dybdegående massage af nakke, skuldre, hals og hovedbund, som efterlader dig med følelsen af total afslapning, inden vi påbegynder ansigtsmassagen. Det er en vidunderlig og givende behandling, som sikrer, at du har ro i krop og sjæl, når behandlingen er færdig.

Ansigtsmassagen er, ud over at være beroligende under selve behandlingen, også med til at skabe en vedvarende effekt af dit ansigts udtryk, og følelsen du efterlades med i kroppen. Din hud er nemlig renset rigtig godt ud for ophobede affaldsstoffer – det giver huden et friskt pust og udglatter fine linjer, som forynger dit ansigtsudseende. Ansigtsmassagen vil efterlade dig med en følelse af velvære og harmoni i kroppen – og det er den følelse, vi gerne vil skabe for alle vores gæster.

Prøv “Dødehavet” inden ansigtsmassage

Er din krop særligt anspændt, anbefaler vi dig at prøve vores saltvandsbad “Dødehavet”, inden din ansigtsmassage går i gang. Tag dit badetøj med og hop i “Dødehavet” med saltvand, der er opvarmet til ca. 40 grader.

Badet er en god start forud for enhver wellness-behandling, da “Dødehavet” efterlader din krop og porer åbne og mere modtagelige over for den behandling, du skal igennem. Efter en tur i “Dødehavet” vil vi starte ansigts massagen med lækre produkter og olier, som sikrer dig den bedste oplevelse og den blødeste hud.

Uanset hvilken behandling, du bestiller hos Salt Touch, er det vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, og at omgivelserne giver dig ro. Prøv vores ansigts massage af 45 minutters varighed til kun 725,-.