Skip to main content

Hotstone

Salt Touch

Hot Stone massage - et skønt afbræk fra hverdagen

Book en tid nu

Hot stone massage

Kr. 850

60 min.
  • Hot stone massage overkrop
Book en tid nu

Forkøl dig selv med hot stone

Forkæl dig selv eller en du holder af med en omgang Hot Stone massage hos Salt Touch. Hot Stone er en massageform, der er blevet brugt gennem årtier. Lavasten opvarmes og bruges til at massere kroppens problemområder helt i bund på en afstressende, rullende og blid måde. Varmen fra lavastenene vil hjælpe behandleren til at massere mere dybdegående, mens varmen breder sig til hele din krop, trænger ind i dine muskler og løsner op for kroppens spændinger.

Sådan foregår hot stone massage

Inden du ankommer, varmes stenene op i et vandbad, så de er klar til brug. Forud for en Hot Stone massage, vil behandleren varme din krop op med en wellness-massage. Når alle dine muskelgrupper er varmet godt igennem, kan behandleren påbegynde Hot Stone massagen med de opvarmede lavasten. Der anvendes lavasten i forskellige størrelser og former alt efter hvilke områder på kroppen, der skal masseres. Det giver den bedste oplevelse og efterfølgende resultater for din krop.

Anmeldelser

“Berit er utrolig kompetent massør. Min mand og jeg ELSKER at komme derude. Vælvære og medicin for krop og sind”

Rikke Møller Hofmann
Hobro

Hot stone massage

Hot Stone massage er en wellness-behandling, som alle mennesker bør prøve én eller flere gange gennem livet. Det er en helt særlig form for massagebehandling, som går i dybden med kroppens udsatte områder og efterlader en indre varme, der er helt unik.

En Hot Stone massage er dybdegående massage, der er yderst effektiv for både kroppens muskler og nervesystem. Massageformen er ikke blot meget behagelig, afstressende og afslappende – den skaber samtidig balance i din krops energisystem, som forbedrer både kredsløbet og lymfesystemet.

Hot stone massage for krop og sjæl

Hvis du virkelig skal forkæle dig selv eller en, du holder af, vil vi klart anbefale dig at prøve en Hot Stone massage. Der er garanti for ultimativ afslapning og en wellness-oplevelse ud over det sædvanlige. Behandlingen varer i 60 minutter.

Dødehavet inden hot stone

Når du besøger Salt Touch, vil du opleve en ro, så snart du træder ind gennem døren. Det er vigtigt for os, at den ro går igen i alle vores behandlinger, da Salt Touch skal være dit “helle”, hvor batterierne kan lades fuldt op.

Inden vores behandlinger går i gang, anbefaler vi derfor også alle vores gæster en tur i “Dødehavet”. Du vil bade i saltvand, som er opvarmet til ca. 40 grader. Badet vil efterlade dine porer åbne og kroppen ekstra modtagelig over for Hot Stone massagen. Det er en speciel oplevelse, som giver dig en endnu bedre behandling samt efterfølgende resultat.

Kunne du tænke dig at høre mere om Hot Stone massage, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan også booke en Hot Stone massage her på siden – vi glæder os til at byde dig velkommen.