Giv dig selv et afbræk fra hverdagen

En wellness oplevelse dedikeret til indre velvære

Salt Touch - et velfortjent afbræk fra hverdagen

Wellness ved vandet i Mariagerfjord

Book en tid nu

Wellness behandling og oplevelse betyder ren forkælelse af højeste kvalitet Vores wellness ydelser

Dødehavskur Wellness
1149 120 min
Vidunderlig kur
Varm aromaolie og saltpeeling
Helkrops mudder- og ansigtsmaske
Bad i "Dødehavet"
Dødehavskur Wellness
2195 180 min
Bad i "Dødehavet"
Varm aromaolie
Saltpeeling
Muddermaske/ansigtsmaske
Kærestetid Wellness
2195 180 min
Bad i "Dødehavet"
Massage
Saltpeeling
Muddermaske
I skal have det godt! Wellness
2195 180 min
Peeling af frugt scrub
Fugtgivende kropsmaske
Ansigtsmaske og hårkur
Helkropsscrub

WELLNESS NORDJYLLAND

Hos Salt Touch i Mariager tilbyder vi lækre wellness behandlinger og oplevelser for alle, der bare vil have det godt og ønsker at forkæle sig selv. Wellness kan være mange ting, og det er udelukkende op til dig selv hvilke behandlinger eller oplevelser, du forbinder med wellness. Wellness kan blandt andet betyde en afslappende massage, en lækker ansigtsbehandling eller en body peeling – du bestemmer, og vi sørger for, at oplevelsen lever op til dit wellness-ønske. Alle wellness behandlinger hos Salt Touch giver adgang til ”Dødehavet”, og samtidig er ”Dødehavet” ofte inkluderet i behandlingerne og benyttes aktivt, når vi hos Salt Touch forkæler dig.

Salt Touch tilbyder både lækre wellness behandlinger med salt og dødehavsmudder samt skønne behandlinger hvor vidunderlige produkter fra blandt andet Pañpuri og Minus 417, bliver benyttet. I en wellness oplevelse hos Salt Touch finder vi det nødvendigt og afgørende, at de produkter vi anvender, giver dig en følelse af overdådig velvære og forkælelse. Hos Salt Touch er vi nemlig enige om og af den overbevisning, at du er hovedpersonen i din wellness behandling.

WELLNESS JYLLAND

En sand wellness behandling og oplevelse betyder ren forkælelse af højeste kvalitet. Når du ønsker at forkæle dig selv, tager Salt Touch i mod dig med åbne arme og sørger for, at din tid hos os bliver som terapi for sjælen. Wellness skal være afslappende, dejlig, forkælende og give dig en vedvarende følelse af velvære i din krop.

Uanset hvilken form for wellness behandling du ønsker hos Salt Touch, vil vores erfarne og faglig dygtige personale give dig en oplevelse, du sent vil glemme og uden tvivl gerne vil vende tilbage til.

Så hvis du ønsker terapi for sjælen og nogle timer for dig selv med forkælelse, så kontakt os hos Salt Touch, og vi garanterer, at du vil nyde hvert enkelt minut med dine udvalgte wellness behandlinger.

Salt Touch
Ny Havnevej 6
9550 Mariager
Mail@salttouch.com

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig: 28 19 41 90 eller udfyld kontaktformularen

Send en email.