Wellness for 2

Ved vandet i Mariagerfjord

Vores wellness for 2

Book en tid nu
Kærestetid Wellness
2195 180 min
Bad i "Dødehavet"
Massage
Saltpeeling
Muddermaske
Dødehavskur Wellness
2195 180 min
Bad i "Dødehavet"
Varm aromaolie
Saltpeeling
Muddermaske/ansigtsmaske
I skal have det godt! Wellness
2195 180 min
Helkropsscrub
Frugt peeling
Ansigts og hovedbunds massage
Kropsmaske
Parmassage Wellness
1295 120 min
Dyb aromamassage
Ansigtsmaske
Kom i badetøj
-

Anmeldelser på facebook

Forkæl din kæreste hos Salt Touch

Med en wellness oplevelse for 2 hos Salt Touch kan du forkæle din kæreste med for eksempel en omgang massage, ansigtsbehandling eller kropspeeling. Du kan kontakte os hos Salt Touch og vi giver dig gerne nogle idéer til, hvilken form for overraskelse til kæresten og oplevelser for 2, vi kan tilbyde. Med en overraskelse eller en gave til kæresten fra Salt Touch, hvor I begge er i centrum med kæreste aktiviteter, plejer I både jer selv, hinanden og jeres parforhold.

Hos Salt Touch synes vi selv, at vi er eksperter i oplevelser for 2!

Oplevelse for 2 med kæresten

Hos Salt Touch ved vi godt, at det kan være svært at blive ved med at være kreativ, når der skal udvælges gaver, overraskelser eller forkælelse. Vi har sammensat forskellige gave idéer til veninder, oplevelsesgaver til par og kæreste aktiviteter hvor centrum og fokus er wellness for 2 og oplevelser for 2. Herunder vil vi gennem tre forskellige par aktiviteter, I kan bestille tid til hos os, og I er samtidig også velkomne til at kontakte os, hvis du eller I har andre ønsker, og sammen finder vi frem til hvilken oplevelsespakke, der passer jer bedst.

Bestil parmassage for 2

Hvis du er blevet fristet af disse lækre oplevelsesgaver til par, og du ønsker at overraske din veninde eller kæreste med wellness for 2, kan du blot kontakte os hos Salt Touch, og vi finder netop den behandling og tid, der passer jer. Hvis du ønsker at tilføje en behandling til de eksisterende par aktiviteter eller ønsker at sammensætte din egen oplevelsesgave, bruger vi gerne tid på dette, da vores fokus er, at I får den bedste oplevelse for 2, når I besøger os.

Giv os et kald og lade os forkæle jer!

Ny Havnevej 6
9550 Mariager
Mail@salttouch.com

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig: 28 19 41 90 eller udfyld kontaktformularen

Send en email.