Skip to main content

Ved vandet i Mariagerfjord

Wellness for 2

Vi skal huske at forkæle hinanden og det kan du hos os med vores welleness for 2 behandlinger. Læs mere om de enkelte behandlinger nedenfor.

Book en tid nu

I skal have det godt!

Kr. 2895 / 180 min.

Denne kur behandling gives både til 1 og 2 personer. Giv Jer selv en vidunderlig tid, med skønne dufte, velvære og afslapning for krop og sjæl.

Du får en helkrops peelings massage, der blødgør og sætter gang i blodet så affaldsstoffer udskilles. Den foryngende peeling gør din hud silkeblød og hjælper din krop med udrensning. Derefter skyller du kroppen og din krop bliver smurt ind i kropsmaske basseret på mudder og skønne urter.

Imens krops masken gør sin virkning, får du ansigts massage og ansigtsmaske tilpasset din hud, derefter hovedbunds massage og hårmaske. Undervejs får du serveret godt med vand og dejlig frugt.

Til brug efter behandlingen udleveres en dejlig bodylotion.

Medbring badetøj og 1 håndklæde

Læs mereKøb som gavekort

Dødehavskur

Kr. 2895 / 180 min.

Med ”Dødehavet” som udgangspunkt, får du en skøn kur, basseret på salt, olie og Dødehavs mudder.

Du starter kuren med at bade i “Det døde hav”, hvor du mødes af dejlig varmt og salt vand, der giver dig skøn velvære.

Behandlingen indledes med bodyscrub af kropsvarm olie, blandet med salt, din hud bliver silkeblød. Efter bodyscrub, bliver du smurt ind i Dødehavs mudder på hele kroppen. I mens du slapper af med Dødehavsmudder på kroppen, godt pakket ind, får du ansigtsmassage, hovedbundsmassage, hårkur og ansigtsmaske. Dødehavsmudder virker detoxerende, opstrammende og helende på skadet hud.

Denne kur virker rensende både inde i kroppen og uden på.

Midtvejs i kuren serveres frugtfad og vand

Til brug efter badet udleveres en lækker body lotion.

Medbring badetøj og 1 håndklæde

Læs mereKøb som gavekort

Fokus på jer med

Wellness for 2 i jylland ved Mariager fjord

I skal have det godt!

Kr. 2895

180 min.
 • Helkropsscrub
 • Frugt peeling
 • Ansigts og hovedbunds massage
 • Kropsmaske
Book en tid nu

Dødehavskur

Kr. 2895

180 min.
 • Bad i “Dødehavet”
 • Varm aromaolie
 • Saltpeeling
 • Muddermaske/ansigtsmaske
Book en tid nu

Saltcenterkur

Kr. 2895

180 min.
 • Bad i “Dødehavet”
 • Massage
 • Saltpeeling
 • Muddermaske
Book en tid nu

Parmassage

Kr. 1795

120 min.
 • Dyb afslappende massage for 2
 • Dine muskler løsnes og æltes blidt
 • Afsluttes med ansigtsmassage
Book en tid nu

Saltcenterkur

Kr. 2895 / 180 min.

Saltcenter kuren, er lig tid til se på sin elskede og samtidig gøre noget godt for velværen. Saltcenter kuren indledes med tid i “Det døde hav”, hvor kroppen varmes godt igennem af det varme vand og slapper af i vandskorpen.

Behandlingen starter med en go’ ryg massage til hver af Jer. Når I hver for sig har fået massage og badet i det saltvand, giver I hinanden peeling med sydesalt blandet med dejlig aroma olie. Som afslutning, bliver i på samme tid, smurt ind i Dødehavsmudder på hele kroppen. Mens I nyder mudderets virkning på kroppen, får I ansigtsmassage, med ansigtsmaske tilpasset Jer, samt hovedbunds massage og hårkur

Undervejs får I serveret et skønt måltid, med frisk frugt og vand.

Kuren har en varighed af cirka 180 min. incl. badet.

Medbring badetøj og 1 håndklæde.

Læs mereKøb som gavekort

Parmassage

Kr. 1795 / 120 min.

Hos Salt Touch i Mariager Saltcenter, får du en helt særlig Parmassage. Den har en varighed af 120 min. Massagen udføres af en massør, der går fra den ene til den anden, så du får en pause i massagen og tid til at trække vejret, mens massøren er ved din partner eller veninde.

Når I kommer, snakker vi lige om hvad I ønsker af massagen. Behandlingen er en helkrops massage. Behandlingen afsluttes med ansigt- og hovedbunds massage, samt en ansigtsmaske, hvis I ønsker.

I får 120 minutter med plads til ro og fordybelse, hvor I både kan komme i kontakt med jer selv og jeres partner. Massage giver ro og harmoni til kroppen. En krop i ro og harmoni, er ofte en rask krop. Denne wellness oplevelse vil Jeres krop nyde og takke jer for i lang tid.

Samtidig får I tilbragt nogle dyrebare minutter i hinandens selskab, som I vil nyde i lang tid.

Efter behandlingen er det muligt at bade i “Det døde hav”.

Medbring badetøj og 1 håndklæde.

Læs mereKøb som gavekort

"Hej Berit og tusind tak for sidst, virkelig en oplevelse min kæreste og jeg glæder os til at prøve igen. Du er virkelig en dejlig person som er indbegrebet af god service og wellness, og du har været med til at gøre vores weekend helt speciel, tusind tak. Vi ses helt sikkert igen."

Simon HaubroAalborg

For krop og sjæl

Book en wellnessbehandling for 2

Book en tid nu

Prøv det døde hav

Afslapning i vores saltbad

Læs mere

Gavekort til wellness for to

Med en wellness oplevelse for 2 hos Salt Touch kan du forkæle din kæreste med for eksempel en omgang massage, ansigtsbehandling eller kropspeeling. Du kan kontakte os hos Salt Touch og vi giver dig gerne nogle idéer til, hvilken form for overraskelse til kæresten og oplevelser for 2, vi kan tilbyde. Med en overraskelse eller en gave til kæresten fra Salt Touch, hvor I begge er i centrum med kæreste aktiviteter, plejer I både jer selv, hinanden og jeres parforhold.

Hos Salt Touch synes vi selv, at vi er eksperter i oplevelser for 2!

Oplevelser for 2

Hos Salt Touch ved vi godt, at det kan være svært at blive ved med at være kreativ, når der skal udvælges gaver, overraskelser eller forkælelse. Vi har sammensat forskellige gave idéer til veninder, oplevelsesgaver til par og kæreste aktiviteter hvor centrum og fokus er wellness for 2 og oplevelser for 2. Herunder vil vi gennem tre forskellige par aktiviteter, I kan bestille tid til hos os, og I er samtidig også velkomne til at kontakte os, hvis du eller I har andre ønsker, og sammen finder vi frem til hvilken oplevelsespakke, der passer jer bedst.

Parmassage for 2 jylland

Hvis du er blevet fristet af disse lækre oplevelsesgaver til par, og du ønsker at overraske din veninde eller kæreste med wellness for 2, kan du blot kontakte os hos Salt Touch, og vi finder netop den behandling og tid, der passer jer. Hvis du ønsker at tilføje en behandling til de eksisterende par aktiviteter eller ønsker at sammensætte din egen oplevelsesgave, bruger vi gerne tid på dette, da vores fokus er, at I får den bedste oplevelse for 2, når I besøger os.