Parmassage

Parmassage

Ved vandet i Mariagerfjord

Book en tid nu

Parmassage

Kr. 1695,00

120 min.
  • Dyb aromamassage for 2
  • Pleje af ansigt eller hår
  • Kom omklædt i badetøj
Book en tid nu

Parmassage for både krop og sjæl

Parmassagen hos Salt Touch fungerer således, at massøren går fra den ene til den anden, og masserer ned over kroppen. I får 120 minutter med plads til ro og fordybelse, hvor I både kan komme i kontakt med jer selv og jeres parforhold. Massagen er en lækker oliemassage, der blot gør wellness oplevelsen endnu mere unik og lækker.

Behandlingen afsluttes med pleje af jeres ansigt, og bagefter vil I føle, at jeres krop er i harmoni, og samtidig har I tilbragt nogle dyrebare minutter i hinandens selskab, som I vil nyde i lang tid.

Anmeldelser

“Berit er utrolig kompetent massør. Min mand og jeg ELSKER at komme derude. Vælvære og medicin for krop og sind”

Rikke Møller Hofmann
Hobro

Par wellness og parmassage

Parmassage hos Salt Touch er 120 minutters lækker massage og behandling til jer. Side om side gennem hele parmassagen ligger I på hver jeres briks og modtager en skøn, velværende og effektiv helkrops massage. Behandlingen, I modtager af vores dygtige massør, gives skiftevis til jer og modtages derfor af én massør. Vi vil hos Salt Touch gerne yde en behandling, der passer til jeres individuelle behov og ønsker, da den ene af jer kan have behov for behandling på dele af kroppen, som den anden ikke har. På denne måde sikre vi, at I får den bedste behandling og massage, der stemmer overens med jeres behov og ønsker, og samtidig giver det det bedste resultat – både for jer og os.

Med en parmassage får I dermed ikke blot en lækker spa oplevelse for 2, hvor I også har mulighed for at afprøve vores lækre ”Dødehav”, I får også en afspændingsmassage, der løsner jeres ømme muskler. Med par wellness hos Salt Touch har vi dermed både dig, jer, en effektiv behandling og velvære i fokus.

Forkæl din kæreste hos Salt Touch

Med en wellness oplevelse for 2 hos Salt Touch kan du forkæle din kæreste med for eksempel en omgang massage, ansigtsbehandling eller kropspeeling. Du kan kontakte os hos Salt Touch og vi giver dig gerne nogle idéer til, hvilken form for overraskelse til kæresten og oplevelser for 2, vi kan tilbyde. Med en overraskelse eller en gave til kæresten fra Salt Touch, hvor I begge er i centrum med kæreste aktiviteter, plejer I både jer selv, hinanden og jeres parforhold.

Hos Salt Touch synes vi selv, at vi er eksperter i oplevelser for 2!

Parmassage ved Mariagerfjord

Hos Salt Touch tilbyder vi parmassage til par i hele landet. Hvad enten du ønsker parmassage i Aalborg eller parmassage i Århus, vil vi hos Salt Touch sikre dig en oplevelse, der er køreturen værd. Vi sørger altid for, ligegyldigt hvor I landet du kommer fra, om turen har været lang eller kort, at du er dejligt afslappet i både krop og sjæl, inden vi påbegynder behandlingen og massagen. Hvis din krop og sjæl er anspændt inden vi påbegynder parmassagen, sikre vi ikke det bedste resultat, og du vil ikke føle den sammen efterfølgende velvære. Derfor er det hos Salt Touch altid vigtigt, når du besøger os til hvilken som helst behandling, at du føler dig godt tilpas, og at omgivelserne giver dig ro.

En parmassage behandling med afgang til ”det døde hav” koster 1.645,- for 2 personer.

Oplevelse for 2 med kæresten

Hos Salt Touch ved vi godt, at det kan være svært at blive ved med at være kreativ, når der skal udvælges gaver, overraskelser eller forkælelse. Vi har sammensat forskellige gave idéer til veninder, oplevelsesgaver til par og kæreste aktiviteter hvor centrum og fokus er wellness for 2 og oplevelser for 2. Herunder vil vi gennem tre forskellige par aktiviteter, I kan bestille tid til hos os, og I er samtidig også velkomne til at kontakte os, hvis du eller I har andre ønsker, og sammen finder vi frem til hvilken oplevelsespakke, der passer jer bedst.