Ansigtsbehandling

Salt Touch

Ansigtsbehandling med dejlige økologiske produkter

Book en tid nu
Ansigtsbehandling
395 30 min
Ansigtsbehandling
Massage af ansigt
Nordic Amber Produkter
Weekendpris 475,-
Ansigtsbehandling
520 60 min
Massage af ansigt og hovedbund
Massage af nakke, arme og skuldre
Bad i "Dødehavet"
Weekendpris 615,-

Ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling hos Salt Touch, der er både vidunderligt afslappende og givende, starter med en lækker massage af nakke, skuldre og arme. Det giver en god start og sikre, at du er afslappet og har ro i krop og sjæl, inden vi påbegynder ansigtsbehandlingen. Efter den afslappende massage får du en ansigtsmassage med en skøn massagecreme, der på en og samme tid blødgør og forynger din hud. Dermed er ansigtsmassagen ikke blot dejlig og givende i øjeblikket, den skaber også vedvarende velvære. Efter en skøn ansigtsmassage bliver din hud renset godt, og du får en dejlig blid ansigtspeeling, der er efterfulgt af en dybderensende ansigtsmaske. Du får alt dette i én lækker ansigtsbehandling, der samtidig også afsluttes med en dejlig, eksklusiv creme.

Selvom du har valgt at få en ansigtsbehandling, tilbyder vi også, hvis du tager dit badetøj med, en lækker hovedbundsmassage med en dejlig hårkur. Dermed får du både en afslappende og givende massage af nakke, skuldre og arme, en ansigtsmassage, en ansigtsbehandling og en hovedbundsmassage. Med alt dette i én behandling får du en wellness oplevelse ud over det sædvanlige – hvilket både gavner dig og os.

Anmeldelser på facebook

Ansigtsbehandling hos Salt Touch

Med en lækker ansigtsbehandling hos Salt Touch får du en dejlig halv eller hel time med selvforkælelse, der giver dig øget velvære i hverdagen samt et større overskud. Selvforkælelse hos Salt Touch er både godt for krop og sjæl, og vi sikre dig en wellness oplevelse i særklasse. Ønsker du en klassik ansigtsbehandling, en ansigtsmaske eller muddermaske kan vi hos Salt Touch snakke os igennem dine ønsker og behov. Vi sørger altid for at være klar med den bedste behandling, der enten giver dig en lækker wellness oplevelse eller afhjælper dig med et problem.

Hvis du vælger at bestille din første eller næste ansigtsbehandling hos Salt Touch, kan du glæde dig til en oplevelse, hvor du har mulighed for at stresse af og være i centrum. Hverdagen er som oftest fyldt med gøremål, der hurtigt tager den ene dag efter den anden, og dermed forsvinder dagene hurtigt. Med en tid og behandling hos os ved Salt Touch, får du tid for dig selv og ro i en tid, hvor du kun skal tænke på dig selv og have dig selv i centrum. Vi passer på dig, og du passer på dig selv. Mere enkelt bliver det faktisk ikke hos os.

Ansigstbehandling ved Mariagerfjord

Selvforkælelse og velvære er for alle – ung som gammel, store som små og høj som lav. Hvad enten du ønsker ansigtsbehandling i Hobro, ansigtsbehandling i Aalborg, ansigtsbehandling i Randers eller for eksempel ansigtsmassage i Aalborg eller ansigtsmassage i Randers, kan vi hos Salt Touch gøre det gele køreturen værd at besøge os i Mariager. Vi lover dig, at hvis du køre bilen mod os, sikre vi dig en wellness oplevelse i højeste klasse, du ikke vil glemme og bestemt ikke fortryde. Hos Salt Touch er det nemlig din oplevelse, der er vores drivkraft.

Salt Touch
Ny Havnevej 6
9550 Mariager
Mail@salttouch.com

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig: 28 19 41 90 eller udfyld kontaktformularen

Send en email.

I uge 39 er der ledige tider: Mandag d. 24/9 kl. 14.30-15.30, Tirsdag d. 25/9 kl. 11-15, Onsdag d. 26/9 kl. 14-14.30, Torsdag d. 27/9 kl. 10-17, Fredag d. 28/9 kl. 9-14.30, Lørdag d. 29/9 kl. 11-17, Book online her eller ring til 28194190! Afbryd