Skip to main content

DUR-Terapi

Salt Touch

Ansigtsmassage ved vandet lige ned til Mariagerfjord

Book en tid nu

Ansigtsmassage

Kr. 675

45 min.
  • Massage af nakke og skuldre
  • Massage af ansigt, hals og hovedbund
  • Øjencreme/masker og ansigtscreme
Book en tid nu

Lækker ansigtsmassage

Med en ansigts massage hos Salt Touch får du meget mere end blot massage af ansigtet. Vores dygtige massør vil give dig en dybdegående ansigts massage, som også inkluderer både massage af nakke, skuldre, hals og hovedbund. Vi anvender en lækker og velduftende creme samt maske til selve behandlingen, som efterlader din hud ekstra blød og fugtig.

Prøv vores ansigtsmassage

En ansigts  massage er ikke kun behagelig og dejligt afslappende for ansigtet. Ansigts massagen sætter også gang i blodomløbet, så din hud tilføres  næringsstoffer, samtidig med at hudens ophobede affaldsstoffer ledes bort.

En ansigts massage hos Salt Touch vil give dit ansigt et fornyet og friskere udtryk, samtidig med at du kan gå ekstra afslappet herfra. Ring og hør mere om vores lækre ansigts massage eller bestil en tid i dag her på siden – vi glæder os til at byde dig velkommen.

Anmeldelser

“Jeg var med min kæreste til par massage. Jeg gik ud 10 kg lettere, og manden var helt afslappet og lettet. Har været en super oplevelse, og kan varmt anbefale. Tusind tak Berit, vi ses helt sikkert igen.”

Michelle Amorsen Shields
Randers

Meget mere end ansigtsmassage

En ansigtsmassage hos Salt Touch er ikke kun massage i ansigtet. Den starter med en dybdegående massage af nakke, skuldre, hals og hovedbund, som efterlader dig med følelsen af total afslapning, inden vi påbegynder ansigtsmassagen. Det er en vidunderlig og givende behandling, som sikrer, at du har ro i krop og sjæl, når behandlingen er færdig.

Ansigtsmassagen er, ud over at være beroligende under selve behandlingen, også med til at skabe en vedvarende effekt af dit ansigts udtryk, og følelsen du efterlades med i kroppen. Din hud er nemlig renset rigtig godt ud for ophobede affaldsstoffer – det giver huden et friskt pust og udglatter fine linjer, som forynger dit ansigtsudseende. Ansigtsmassagen vil efterlade dig med en følelse af velvære og harmoni i kroppen – og det er den følelse, vi gerne vil skabe for alle vores gæster.

Prøv “Dødehavet” inden ansigtsmassage

Er din krop særligt anspændt, anbefaler vi dig at prøve vores saltvandsbad “Dødehavet”, inden din ansigtsmassage går i gang. Tag dit badetøj med og hop i “Dødehavet” med saltvand, der er opvarmet til ca. 40 grader.

Badet er en god start forud for enhver wellness-behandling, da “Dødehavet” efterlader din krop og porer åbne og mere modtagelige over for den behandling, du skal igennem. Efter en tur i “Dødehavet” vil vi starte ansigts massagen med lækre produkter og olier, som sikrer dig den bedste oplevelse og den blødeste hud.

Uanset hvilken behandling, du bestiller hos Salt Touch, er det vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, og at omgivelserne giver dig ro. Prøv vores ansigts massage af 45 minutters varighed til kun 675,-.