Skip to main content

Clairvoyance og klarsyn

Salt Touch

Velvære er livets salt

Book en tid nu

90 min

Kr. 1095,00

90 min.
  • Tilbyder også clairvoyance pr. telefon.
Book en tid nu

Dygtig clairvoyant jylland

Hos Salt Touch tilbydes også telefon clairvoyance, så du ikke fysisk behøver at transporterer dig til Mariager. Ring og bestil en tid på 28194190, til din clairvoyance, eller skriv til mig på mail@salttouch.com.

En clairvoyance behandling hos Salt Touch har en varighed af 90 eller 120 beroligende minutter til pr. person.

Clairvoyance

Går du nogle gange helt rundt om dig selv, og mangler du svar på nogle af livets både små og store spørgsmål?
Fylder spørgsmålene hele din hverdag, og har du svært ved at finde ro og fokus, når bare enkle ting skal gøres og siges? Med en dygtig clairvoyant, kan Salt Touch hjælpe dig gennem mange af disse spørgsmål.

Ingen spørgsmål er hverken for store eller for små.

Ring til Berit, hos Salt Touch i Mariager, og bestil en tid til clairvoyant rådgivning, så tager vi en snak om dine udfordringer, samt dit behov for clairvoyance.
Inden læsningen, tager vi altid en snak om hvor du gerne vil hen og hvordan.
Vi ønsker at du føler dig hjemme i vores omgivelser, så du afslappet kan tage i mod de beskeder der kommer gennem clairvoyancen, så både du og vi får de bedste resultater.
Hos Salt Touch, afsluttes en clairvoyant session, som regel med healing, da der ofte kommer flere beskeder, samt det renser kroppen, efter kontakt med den åndelige verden.

“Er du i tvivl om hvad en clairvoyant er og hvordan en clairvoyance foregår?
Ring da gerne på 2819 4190 og hør nærmere.

Hos Salt Touch kan du få tider til clairvoyance på 90 minutter til 1095,- kr.
Jeg tilbyder også clairvoyance pr. telefon.

Hvad er clairvoyance

Clairvoyance er klarsyn. Både alternative behandlinger som klarsyn og healing kan søges og benyttes i alle livets spørgsmål, når du har brug for svar og eventuel rådgivning. Clairvoyance er rådgivning i den specifikke situation, du befinder dig i, og netop derfor er du altid vores midtpunkt og centrum for behandlingen. Det hele handler om dig. Clairvoyance er ikke en klokkeklar liste eller en seddel med punkter, du skal leve dit liv efter. Det er blot en rådgivning og en session, hvor vi sammen – dig og mig – finder frem til svar på dine mange spørgsmål.

Hos Salt Touch foregår clairvoyance sådan, at jeg stiller ind på din energi. Du er i disse 120 minutter mit fokus og omdrejningspunkt. Du er midtpunktet for denne behandling og session. Du kommer op og ligge på vores briks, og du finder ro i din krop og sjæl, så vi kan begynde behandlingen. Jeg vil herefter holde dig om anklerne og ligge min ene hånd på dit hjerte. Jeg vil gennem behandlingen give dig konkrete svar på dine spørgsmål, og det du gerne vil vide. Nogle gange giver jeg dig også svar på spørgsmål, du ikke har spurgt efter, hvis det føles godt og rigtig på tidspunktet. Jeg er her kun for dig og for at få det bedste resultat af behandlingen.

Klarsyn hos Salt Touch

Klarsyn er et udpluk af clairvoyance, hvilket du også kan opleve som alternativ behandling hos Salt Touch. Clairvoyance handler om 3 overordnede processer; klarsyn, klarfølelse og klarhørelse.

Vi går i dybden med klarsyn, der er den visuelle indsigt i den åndelige og spirituelle verden. Klarsyn er den psykiske evne, der giver behandleren og den clairvoyante, der har de synske evner og udfører klarsynet, evnen til at se billeder, hændelser eller personer for sit indre blik.

Et klarsyn er mere konkret evnen til at se en ånd eller et billede – som ånden selv vælger at vise. Når du vælger denne alternative behandling med en klarsynet, ser behandleren billeder for sit indre med sit 3. øje.

Nogle clairvoyante ser billederne direkte, hvor en person eller aura, som ikke er tilstede sammen med dig fysisk, fremtræder. Med et klarsyn og denne type behandling hos Salt Touch hjælper den clairvoyante dig ved at formilde beskeder og budskaber fra den åndelige verden. Du får dermed spirituel rådgivning, hvis du ønsker indsigt eller føler dig fastkørt i en eller flere bestemte problemstillinger.

Klarsyn og synske evner

Når du ønsker et klarsyn hos Salt Touch, kan vi give dig svar på spørgsmål og problematikker, der fylder i dit hoved og i dit liv. Hvad enten du har brug for rådgivning eller sparring i forhold til dit kærlighedsliv, arbejdsliv eller private liv med familien, kan vi med et klarsyn hos Salt Touch give dig svar og ro i sindet. Jo mere specifikt dit spørgsmål er, jo mere konkret et svar kan vi give dig. Du kan stille spørgsmål om alle de temaer og punkter, der berører dig i dit liv, og du vil derefter får et afklarende svar fra den åndelige verden.

Du får hjælp til at finde forståelse for sammenhæng og situationer. Du vil føle dig opløftet, fordi du har fået nyt håb for fremtiden, og vægten på dine skuldre vil blive løftet.

Hos Salt Touch glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor og hjælpe dig vider

Belyse dine problematikker med et klarsyn

Med klarsyn som alternativ behandling hos Salt Touch kan vi besvare nogle af de spørgsmål, der fylder meget i dit hoved. Går du for eksempel med nogle bekymringer omkring et bestemt tema i dit liv, eller mangler du svar på nogle spørgsmål? Hos Salt Touch oplever vi ofte, at det kan være svært at besvare og finde svare på problematikker på egen hånd, fordi dine forvirringer og følelser, du ikke kan se imellem fingre med, står i vejen.

Med en synsk clairvoyant og et klarsyn får du belyst dine problematikker fra en anden vinkel, da den clairvoyante ser dig som person og giver dig de åndelige svar på dit spørgsmål. Du vil få spirituel sparring gennem et spirituelt klarsyn, fordi din behandler med synske evner giver dig mulighed for at vende dine problematikker med åndeverdenen, og høre hvad dine åndelige guider og skytsengle råder dig til.

Det kan lyde forvirrende og være svært at sætte sig ind i, men dine åndelige guider ser andre sider af dig, som du ikke selv kan. Du får derfor mulighed for at udvikle dig selv og udleve dit fulde potentiale – på grund af klarsyn og åndelige guider.