All-in-one Kur

Salt Touch

All-in-one Kur - et velfortjent afbræk fra hverdagen

Book en tid nu
All in one kur
1095 90 min
Massage
Kropspeeling
Ansigtsbehandling

All in one kur

Hos Salt Touch tilbyder vi en all-in-one krops behandling med massage, bodyscrub og ansigtsbehandling. Både under og efter behandlingen vil du opleve total afspænding for både krop og sjæl. Behandlingen starter med en dejlig kropsmassage med olie der nære din hud.

Herefter renses ansigtet let og en skøn eksfolierende ansigtsmassage efterlader dit ansigt med en glat og frisk udstråling. Behandlingen afsluttes med foryngende serum og ansigtscreme.

Alle produkter der anvendes i denne behandling er Nordic Amber, der bl.a. er baseret på Aloe Vera, ravpulver eller ravsyre der virker beskyttende på din hud. Nordic Amber er 100% økologisk!

Alle behandlinger hos Salt Touch er inklusiv gratis adgang til ’Det Døde Hav’ i Mariager Saltcenter, hvor du kan slappe af i 40 grader varmt salt vand med et saltindhold på ca. 30 pct. Vi sørger for, at I får en hyggelig oplevelse i en atmosfære af lækre aromaer og levende lys. Du eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde dit ophold hos Salt Touch.

Anmeldelser på facebook

Salt Touch
Ny Havnevej 6
9550 Mariager
Mail@salttouch.com

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig: 28 19 41 90 eller udfyld kontaktformularen

Send en email.

Ledige tider i uge 35: Mandag d. 26/8 kl. 11.30-14, Tirsdag d. 27/8 kl. 10-12, Onsdag d. 28/8 kl. 10-15. Ring til mig på 28194190 eller book online. Luk